Optiek Agenda

Zoeken in agenda


Op jaar

Logo ANVC

Details

Naam evenement:Back to Base
Organisator: ANVC
Aanvangstijd: 08:30 uur
Datum: 11-10-2021
Plaats: Houten
Locatie: ANVC studio in het Optiekcentrum
Website van locatie: www.anvc.nl
Datum plaatsing: 21-08-2021
Aantal studiepunten ANVC: nnb
Aantal studiepunten OVN: nnb
Kosten: nnb
Korting:
Organisator: www.anvc.nl

Beschrijving evenement

 Op maandag 11 oktober organiseren wij een online congres voor contactlensspecialisten, optometristen, orthoptisten en studenten. Na een jaar afwezigheid gaan we nu met volle kracht vooruit met een bomvol en uniek programma!

‘Back to Base’ is dit jaar ons thema, want om straks met volle kracht vooruit te kunnen, gaan we graag samen met u eerst even terug, terug naar de basis, de kromming, naar de essentie van ons vak. Met nationale en internationale gasten praten we over het belang van het vakkundig aanpassen van contactlenzen én natuurlijk over de laatste trends. We blikken ook vooruit naar nieuwe ontwikkelingen en uitdagingen waar ook u de komende tijd ongetwijfeld mee te maken zult krijgen.

Live vanuit de ANVC studio in het Optiekcentrum in Houten, ontvangen presentatrice Dionne Stax en tafelheer/co-host Eef van der Worp vele nationale en internationale experts. Topsprekers vanuit de hele wereld nemen plaats en gaan het gesprek aan met Dionne én met onze gasten. Naast het studioprogramma is er ook een prachtige 3D virtuele beursvloer waar u in uw eigen tempo kunt ronddwalen, stands kunt bezoeken en kunt netwerken!

Ga naar de website voor het volledige programma en registreer je direct!!