Optiek Agenda

Zoeken in agenda


Op jaar

Logo ANVC

Details

Naam evenement:Social Media Advanced
Organisator: NUVO Academie
Aanvangstijd: 10:00
Datum: 01-11-2021
Plaats: Houten
Locatie: Optiekcentrum
Website van locatie: www.nuvo.nl
Datum plaatsing: 10-02-2021
Aantal studiepunten ANVC:
Aantal studiepunten OVN:
Kosten: € 200,00
Korting: € 0,00
Organisator: www.nuvo.nl

Beschrijving evenement

 Nu je de basis van Social Media in de vingers hebt is het voor jou een aantrekkelijke volgende stap om jezelf verder te bekwamen in het Social Media-spel, namelijk door de cursus ‘Social Media Advanced’ te volgen. Sociale Media zijn bij uitstek geschikt voor lokale ondernemers. Het zijn natuurlijk etalages op zichzelf! 

Maar, hoe krijg je nu bijvoorbeeld nog meer Instagram-volgers? En hoe zet je je ‘brand’, jouw winkel nu goed neer op Instagram en Facebook? Hoe werkt dat Instagram Shopping, of Facebook Winkel bijvoorbeeld, zodat jouw volgers en vrienden ook direct bij jou kunnen winkelen, in Instagram of op Facebook? Wat doen anderen, wat zijn de huidige trends? Denk ook aan het maken van Reels of het gebruik van TikTok voor je zaak, adverteren op Instagram en Facebook, en de meest actuele features op Instagram, zoals Instagram Gids en de Frequently Asked Questions. Hoe zijn die relevant voor jouw zaak?

De cursus ‘Social Media Advanced’ leert je hoe jij deze sociale media zo goed mogelijk kunt benutten zodat je er als business optimaal van zult profiteren!