Optiek Agenda

Zoeken in agenda


Op jaar

Logo ANVC

Details

Naam evenement:OVN-congres The next level
Organisator: OVN
Aanvangstijd:
Datum: 15-03-2021
Plaats: Online
Locatie: Online
Website van locatie:
Datum plaatsing: 26-01-2021
Aantal studiepunten ANVC: https://ww
Aantal studiepunten OVN:
Kosten: nnb
Korting:
Organisator: https://www.optometrie.nl

Beschrijving evenement

 

15 maart 2021

OVN-congres The next level


Maandag 15 maart 2021 vindt het eerste online OVN-congres plaats. Het belooft een prikkelend en leerzaam congres te worden. De gezondheidszorg is in beweging en de optometrie ook. Tijdens het congres nemen we je mee naar 'the next level' zodat je klaar bent om je te positioneren in de oogzorgketen.

In de ochtend starten we met een professioneel gespreksleider een interactieve talkshow waar verschillende prikkelende onderwerpen binnen ons vakgebied aan de orde komen en waar toonaangevende gasten aan tafel zullen zitten. Na de talkshow vinden er in totaal zes inhoudelijke sessies plaats en gaan we de diepte over vlekken en flitsen, myopie controle, cornea aandoeningen, speciale lenzen, 'Artificial Intelligence', en nog veel meer. Onze sponsoren zullen in drie partnersessies je informeren over hun nieuwste product, dienst of ontwikkeling. Er wordt jou de mogelijkheid geboden om zowel de partnerlezingen als de inhoudelijke lezingen op een later moment terug te kijken zodat je alle kennis tot je kunt nemen.

Twee belangrijke pijlers binnen ons vakgebied ga je terugzien: de laatste wetenschappelijke kennis en de praktische toepassing daarvan en de manier waarop we de zorg organiseren. Beide zijn cruciaal om goed in te kunnen spelen op de zorgvraag van onze cliënten. Zodra inschrijving voor het congres mogelijk is, zullen we je hierover informeren.

Meer informatie via https://www.ovnacademie.nl/congres/