Optiek Agenda

Zoeken in agenda


Op jaar

Logo ANVC

Details

Naam evenement:Expooptica 2020
Organisator: Agent Feria de Madrid
Aanvangstijd: 10.00
Datum: 24-04-2020
Plaats: Madrid
Locatie: Feria de Madrid
Website van locatie: https://www.ifema.es/en/expooptica
Datum plaatsing: 04-12-2019
Aantal studiepunten ANVC:
Aantal studiepunten OVN:
Kosten:
Korting:
Organisator: https://www.ifema.es/en/expooptica

Beschrijving evenement

 

Expoóptica, internationale show voor optica, optometrie en audiologie in Spanje Madrid,  is de toonaangevende handelsbeurs van de sector op het Iberisch schiereiland.

Het is een commercieel ontmoetingspunt voor al zijn sectoren in Spanje en Portugal.

 De beurs, georganiseerd door IFEMA, presenteert in deze editie een bijgewerkt concept, in lijn met de nieuwe behoeften van de markt, met 14% meer prestigieuze nationale en internationale merken. Zeker ook met  nieuwe en aantrekkelijke content, waaronder de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van optica, optometrie en audiologie, tot de nieuwe modeontwerpen van de toonaangevende deelnemende merken.

 ExpoÓptica 2018 bracht 159 directe exposerende bedrijven en ongeveer 170 merken samen, die hun nieuwste producten en innovaties presenteerden, in een belangrijke professionele omgeving om hun producten te publiceren en nieuwe distributiekanalen te openen.

 De beurs wordt gehouden parallel met OPTOM 2020, de 26e editie van het Internationaal Congres van Optometrie, Contactologie en Oogheelkundige Optiek, georganiseerd door de Algemene Raad van de Opticiens-Optometristen Vereniging.