Optiek Agenda

Zoeken in agenda


Op jaar

Logo ANVC

Details

Naam evenement:Polatest Cursus volgens Haase bij ZEISS op 13 en 27 mei 2019
Organisator: Carl Zeiss Vision Nederland BV
Aanvangstijd: 09:00
Datum: 12-05-2019
Plaats: Breda
Locatie: Bondpark
Website van locatie: https://bondpark.nl/
Datum plaatsing: 12-04-2019
Aantal studiepunten ANVC:
Aantal studiepunten OVN:
Kosten:
Korting:
Organisator: www.zeiss.nl/vision

Beschrijving evenement

Polatest Cursus volgens Haase bij ZEISS op 13 en 27 mei 2019

Op maandag 13 mei en maandag 27 mei 2019 zal de Polatest Cursus voor beginners volgens Haase worden gegeven door Patrick Jansen. Deze cursus is zowel theoretisch als op de directe praktijk gericht en vindt plaats bij ZEISS in Breda.

De Polatest-methode stelt u in de gelegenheid problemen te (her)kennen én tegelijkertijd een adequate oplossing te bieden: daarmee onderscheidt de Polatest volgens Haase zich van andere metingen. Om goed te kunnen zien moeten de ogen samenwerken. De hersenen voegen de beelden van uw ogen dan samen tot één enkel beeld. De samenwerking tussen de ogen kan verstoord raken, waardoor er meer inspanning nodig is om goed te zien. Deze cursus geeft de inzichten om dit probleem te ontdekken en te onderscheiden van diverse heteroforieën. Daarnaast leert u het meten van Fixatie Disparatie (wazig zien, hoofdpijnklachten, leesproblemen en concentratieproblemen) en het bieden van een oplossing bij bv. dyslexie en whiplash.

U zult verrast zijn over de positieve resultaten die u zult boeken bij uw klanten na het volgen van deze cursus.

 
Voor meer informatie over de Cursus Polatest kunt u een email sturen naar academy.nl@zeiss.com of bellen naar Customer Care Center op telefoonnummer +31 (0)76 30 35 444.