Optiek Agenda

Zoeken in agenda


Op jaar

Logo ANVC

Details

Naam evenement:Launch event ACUVUE® OASYS MULTIFOCAL
Organisator: Johnson & Johnson Vision
Aanvangstijd: 9:30
Datum: 06-09-2021
Plaats: Meerdere plaatsen in Nederland en België
Locatie: Meerdere locaties en digitaal
Website van locatie:
Datum plaatsing: 29-06-2021
Aantal studiepunten ANVC:
Aantal studiepunten OVN:
Kosten: Geenkosten
Korting:
Organisator: jnjvisioncare.nl

Beschrijving evenement

Op maandagochtend 6 september (van 10:00 tot 12:00 uur) ontvangen we u graag op ons ACUVUE® OASYS MULTIFOCAL launch event. Houd dus zeker deze datum in uw agenda vrij zodat u hier, ofwel fysiek, ofwel digitaal aan kan deelnemen. Dit is namelijk het uitgelezen moment om alles over onze nieuwste multifocale contactlens te weten te komen.

Dit bijzondere evenement zal tegelijk op 6 fysieke locaties in Nederland en België gehouden worden*. Zo is er altijd een locatie dicht bij u in de buurt. Wilt u liever digitaal meedoen? Dat kan ook. Alle locaties en de digitale launch deelnemers staan in verbinding met elkaar en zullen dan ook tegelijkertijd kennis maken met ACUVUE® OASYS MULTIFOCAL. Tijdens het evenement bespreken we de totstandkoming van de lens, welke impact het kan hebben voor jou als aanpasser en delen we ervaringen van collega-opticiens die al met het product aan het werk zijn.

Blokkeer nu deze datum in uw agenda. Binnenkort meer informatie over de locaties en inschrijfmogelijkheden op jnjvisioncare/launchevent