Optiek Agenda

Zoeken in agenda


Op jaar

Logo ANVC

Details

Aanmelden
Naam evenement:Hťt Congres Vormstabiel
Organisator: ANVC
Aanvangstijd: 09:20 uur
Datum: 29-05-2017
Plaats: Utrecht
Locatie: Hotel Van der Valk Utrecht
Website van locatie: www.vandervalkhotelutrecht.nl
Datum plaatsing: 10-03-2017
Aantal studiepunten ANVC: NNB
Aantal studiepunten OVN: NNB
Kosten:
Korting:
Omschrijving voor korting:Zie hieronder voor de entreeprijzen
Organisator: www.anvc.nl

Beschrijving evenement


Hét Congres Vormstabiel, 29 mei 2017           Hét Congres Vormstabiel gaat, zoals de naam al doet vermoeden, enkel over de vormstabiele contactlens, ook wel RGP contactlens genoemd. 

De vormstabiele lens is een product dat aandacht vraagt, oprechte interesse en vooral kennis van de contactlensaanpasser, wil hij/zij van de aanmeting een succes maken. Gemiddeld genomen is het zicht met de vormstabiele lens beter dan met de hydrofiele lens. Er is werkelijk voor ieder oog een perfect passende lens te maken. Het aantal medische problemen ligt lager. De levensduur is langer en de verzorging goedkoper. Voor de multifocale lens bestaan meer systemen en zien we vaak een betere verte- en leesvisus. Op Hét Congres proberen wij u enthousiast te maken voor deze lens, die meer mogelijkheden heeft dan de meeste mensen denken.

Het congres wordt mede mogelijk gemaakt door de onderstaande leveranciers van vormstabiele contactlenzen.

                             

Programma

Hoe ziet het dagprogramma eruit:

U ziet, wij hebben ons best gedaan om u een uitgelezen line-up van sprekers en onderwerpen voor te schotelen.

De lezingendag wordt afgesloten door arts en ESA-astronaut Andr√© Kuipers.¬†Als medicus liet Andr√© Kuipers zich inspireren door het idee de mensheid te helpen¬†om verder de ruimte in te kunnen reizen. De manier waarop het menselijk lichaam¬†zich aanpast aan de omstandigheden in de ruimte, heeft hem altijd ge√Įntrigeerd. Hij kan hierover uitermate boeiend vertellen. U zult aan uw stoel gekluisterd zijn en aan zijn lippen hangen.

Expositie

Naast de lezingen wordt ook een expositie gehouden. Aan deze expositie nemen naast Microlens, NKL, Procornea en UCO ook Eaglet Eye, OptiekVision, Optiek XL, O'max, EyeVinci en Ursapharm deel. Tijdens de pauzes kunt u zich op de hoogte stellen van het productnieuws en andere wetenswaardigheden. Bezoek daarom de diverse stands. 

Aanmelden

U kunt zich alleen aanmelden via de knop "Aanmelden" bovenaan deze pagina. Aanmeldingen via de telefoon en e-mail worden niet aangenomen.
Na het aanmelden ontvangt u per e-mail een bevestiging en een factuur. Het verzoek is om de factuur z.s.m. te betalen. Na ontvangst van uw betaling, sturen wij u ook per e-mail een badge toe. Neem a.u.b. deze badge mee naar het congres. Aan de hand daarvan kunnen wij uw aanwezigheid registreren.

Wij adviseren u om uzelf zo snel mogelijk aan te melden. Gezien het programma verwachten wij dat het aantal beschikbare plaatsen snel volgeboekt zal zijn. Te laat is te laat, vol is vol. 

Locatie

Als locatie is gekozen voor:

Van der Valk Hotel Utrecht
Winthontlaan 4-6
3526 KV Utrecht

Het recent geopende hotel is pal aan de A12 gelegen.

Entreeprijzen

De entreeprijzen zijn:

Maaltijd

De lunch en de koffie en thee tijdens het programma zijn bij de bovengenoemde entreeprijs inbegrepen. Na afloop bieden wij u een drankje aan.
Het is ook mogelijk om na afloop van deze dag te dineren in het restaurant. Indien u het prettig vindt dat wij een plaats voor u reserveren, kunt u dit bij uw aanmelding gelijk opgeven. De kosten zijn natuurlijk voor u zelf en u dient deze na het diner zelf af te rekenen.

Parkeren

U kunt uw auto onder het gebouw in de parkeergarage plaatsen. De kosten hiervoor zitten eveneens in de prijs inbegrepen. De parkeerkaarten kunt u gedurende de dag bij de inschrijvingsbalie verkrijgen. De parkeerkaarten zijn alleen geldig op 29 mei.

Studiepunten

De studiepunten worden aangevraagd. De verwachting is dat het aantal 7 punten zal bedragen.

Annuleren

U kunt tot en met donderdag 25 mei annuleren. Hiervoor brengen wij wel 25% administratiekosten in rekening. Na donderdag is annuleren niet meer mogelijk

Informatie

Mocht u na het bovenstaande gelezen te hebben nog vragen of opmerkingen hebben, stuur deze dan per e-mail aan info@anvc.nl.