Optiek Agenda

Zoeken in agenda


Op jaar

Logo ANVC

Details

Aanmelden
Naam evenement:ANVC Algemene Ledenvergadering
Organisator: ANVC
Aanvangstijd: 19:00
Datum: 11-11-2019
Plaats: Houten
Locatie: Optiekcentrum Houten
Website van locatie: www.nuvo.nl
Datum plaatsing: 09-10-2018
Aantal studiepunten ANVC: 3
Aantal studiepunten OVN: 3
Kosten:
Korting:
Organisator: www.anvc.nl

Beschrijving evenement

Op maandag 11 november a.s. houdt de ANVC weer haar jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Dit keer wordt deze niet door een lezing voorafgegaan, maar houdt het bestuur een verenigjngsuurtje. Tijdens dit uurtje wil het bestuur u de gelegenheid geven de bestuursleden en uw mede-ANVC-leden beter te leren kennen. Want met wie bent u eigenlijk verenigt? En wat kunt u hier eigenlijk mee?

Deze vergadering is alleen toegankelijk voor leden, ereleden, leden van verdienste en aspirant-leden van de ANVC.

Programma

18:00 - 19:00 uur: Ontvangst met een broodjesbuffet.
Het is mogelijk om gebruik te maken van het broodjesbuffet. Indien u hiervan gebruik wilt maken, vragen wij u dit bij uw inschrijving door te geven, zodat wij rekening kunnen houden met het aantal broodjes. 

19:00 - 20:00 uur: ANVC-verenigngsuurtje

20:00-22:00 uur: Algemene Ledenvergadering
Het is belangrijk om uw stem te laten horen! Ook wanneer u niet naar het ANVC-verenigingsuurtje kunt komen bent u dringend uitgenodigd om wél naar de ALV te komen. Op deze avond kunnen weer belangrijke beslissingen genomen worden die uw toekomst kunnen beïnvloeden! Laat uw stem horen! Begin november ontvangen de leden van de ANVC de agenda en bijhorende stukken voor de ALV in de beschrijvingsbrief. 

22:00-22:30 uur: Borrel
Samen met u en uw collega’s sluiten we de avond af met een drankje.

Inschrijven
inschrijven kunt u alleen via de de knop bovenaan deze pagina. Uiteraard wordt voor deze avond accrediatie aangevraagd bij het KABIZ. Er zijn 2 studiepunten te verdienen wanneer u deelneemt aan de ALV en het ANVC-verenigngsuurtje.

Locatie
Optiekcentrum
Voorveste 2
3992 DC Houten

Let op bij het parkeren dat u alleen in de vakken parkeert en niet in de grasstroken. Hierop wordt gecontroleerd en er worden boetes voor uitgeschreven.

Wij kijken uit naar uw komst op 11 november!