Optiek Agenda

Zoeken in agenda


Op jaar

Logo ANVC

Details

Naam evenement:Masterclass Stylist in eigen zaak
Organisator: NUVO
Aanvangstijd: 10:00
Datum: 17-06-2019
Plaats: Houten
Locatie: NUVO Optiekcentrum
Website van locatie: www.nuvo.nl
Datum plaatsing: 19-09-2018
Aantal studiepunten ANVC:
Aantal studiepunten OVN:
Kosten: €190,
Korting: € 0,00
Organisator: www.nuvo.nl

Beschrijving evenement

Een klant die blij uw winkel uitgaat en dankbaar de complimenten oogst voor die mooie bril... dat is goed voor de omzet, gratis reclame voor de zaak en het maakt uw werk extra leuk. Daarom is stylingadvies zo belangrijk. Voor optiekprofessionals die graag willen werken aan hun adviesvaardigheden op het gebied van styling heeft de NUVO Academie drie trainingen op verschillende niveaus: de Basistraining Briladvies op maat, de Gevorderdentraining Verkoop in stijl en de Mastertraining Stylist in eigen zaak.

Masterclass Stylist in eigen zaak
Een oogmeting krijg je niet in één dag onder de knie. Datzelfde geldt voor de fijne kneepjes van het stylingvak. Heeft u de Gevorderdentraining Verkoop in stijl gevolgd? Dan wilt u vast deze masterclass niet missen. In deze training gaan we namelijk nog dieper in op de stof die al is behandeld. Een boeiende mix van theorie en praktijk stoomt u klaar om alle opgedane kennis toe te passen in de zaak.

Tijdens de training gaan we actief aan de slag met de opdrachten die u vooraf heeft gekregen. En natuurlijk is er meer! We gaan dieper in op de volgende onderwerpen:

Deze training geeft u nog meer handvatten om optimaal te presteren als opticien. Na deze training heeft u geen stylist meer nodig. Dat bent u zélf al, als het om brillen gaat... U adviseert uw klanten op een nieuwe manier. Ze zullen dit beslist als een meerwaarde ervaren.