Optiek Agenda

Zoeken in agenda


Op jaar

Logo ANVC

Details

Naam evenement:Bold Optical Fair
Organisator: Bold Optical Fair
Aanvangstijd: 10.00
Datum: 08-09-2018
Plaats: Nijkerk
Locatie: Landgoed de Salentein
Website van locatie: www.bold-opticalfair.nl
Datum plaatsing: 25-04-2018
Aantal studiepunten ANVC:
Aantal studiepunten OVN:
Kosten:
Korting:
Organisator: www.bold-opticalfair.nl

Beschrijving evenement

De vierde editie van Bold Optical Fair is net achter de rug en we kijken er tevreden op terug. De sfeer was intiem en plezierig en de ambiance adembenemend. Diverse brillenmerken presenteerden hun collecties op hun eigen wijze en maakten gebruik van de mooie setting en inrichting waardoor de brillen nog meer tot de verbeelding spraken. Dit is pure beleving en een lust voor het oog. Ook deze keer waren er weer veel designers zelf aanwezig en dat gaf Bold internationale allure. Opticiens uit Nederland, België en Duitsland wisten Bold weer te vinden.

Bold Optical Fair zal voor de vierde keer plaatsvinden op 9 & 10 september 2018. Wij nodigen u wederom uit op het prachtige Landgoed de Salentein. We hebben vier verschillende locaties: de Callia Lounge – een gerenoveerde molen, Restaurant de Salentein – het voormalige koetshuis, De Luxor en Huis de Salentein – het grote witte luxe herenhuis met zijn majestueuze torens. Geniet van een intieme sfeer op een wonderbaarlijke locatie.

Ontmoet chique, exclusieve en mooie maar ook commerciële merken. Designers die helemaal naar Nederland reizen om hun passie, product en visie met u te delen. De setting zal internationaal aanvoelen en een vernieuwende en verfrissende indruk achter laten. Onze beurs zal u doen verbazen en telkens weer opnieuw prikkelen.

Graag zien wij u op Bold Optical Fair!

Openingstijden:
Zondag 9 september 2018 van 10.00 tot 18.00 uur.
Maandag 10 september 2018 van 09.00 tot 18.00 uur.

Adres: Landgoed de Salentein, Putterstraatweg 5, 3862 RA Nijkerk

Let op! U hoeft zich niet vooraf aan te melden om Bold te bezoeken. De toegang is gratis. Bij de ingang wordt u opgevangen door onze hostessen en zij melden u aan en geven u een plattegrond met alle info. Neem u visite kaartje mee voor een snelle aanmelding!